Capelse man (34) komt om bij ongeval op Hoofdweg

capelle • Bij een ernstig ongeval op de kruising Hoofdweg - Schollevaartse Dreef is op zaterdag 16 juli een 34-jarige man uit Capelle om het leven gekomen. Twee auto's botsten bij het ongeluk frontaal op elkaar. 

De bestuurder van de andere auto, een 18-jarige man uit Vlaardingen, raakte gewond en is door de politie aangehouden. De politie sloot de kruising gedurende de hele middag af om de ravage op te ruimen en onderzoek te verrichten.


Twee Capelse locaties World Police & Fire Games

capelle • De World Police & Fire Games 2022 duren van 22 tot en met 31 juli, met als kloppend hart Rotterdam. In Capelle wordt ook op twee locaties gesport. Sporthal Aquapelle is van 25 tot en met 28 juli het decor van badmintonwedstrijden, terwijl bij het Biljart Snooker & Poolcentrum pocket billiards pool wordt gespeeld. Dit gebeurt van 25 tot en met 29 juli.

In totaal worden 62 sporten beoefend tijdens de World Police & Fire Games, een internationaal sporttoernooi voor actieve en gepensioneerde hulpverleners zoals politie en brandweerlieden.

Meer informatie over het sportfestijn: wpfgrotterdam2022.com/.


Snelheidscontrole: 27 processen verbaal

capelle • Op de Abram van Rijckevorselweg zijn afgelopen week 27 processen verbaal uitgeschreven bij een snelheidscontrole. Volgens de wijkagent werd de controle ter hoogte van de IJsselmondselaan gehouden op verzoek van bewoners van Kralingse Veer en 's-Gravenland. Eén bestuurder reed 117 kilometer per uur, waar 70 is toegestaan. Deze bestuurder reed bovendien zonder rijbewijs.