Smaack XL festival op 3 september

capelle • Opnieuw strijkt het Smaack festival dit jaar neer in het centrum van Capelle. Het festival, dat in het teken staat van eten en theater, vindt plaats op zaterdag 3 september.

Smaack - dit keer Smaack XL - belooft groter te worden en langer te duren dan voorheen. Het Amnestyplein wordt weer omgebouwd tot festivalterrein, met een grote diversiteit aan foodtrucks, straattheater en een speciaal kinderplein waar de kinderen kunnen knutselen, luisteren naar een verhalenverteller en swingen in de silent disco. 

Op het podium staan bekende muzikanten, waaronder Jeroen van de Boom en Jamai. De toegang tot het festival is gratis. De exacte tijdstippen zijn nog niet bekend.


Capelse Verwendag van Stichting Pallieter keert terug

capelle • De Capelse Familie Verwendag keert terug op woensdag 21 september 2022.

Van 12:30 tot 17:00 uur zijn gezinnen en zorgorganisaties met ernstig, ongeneeslijk of chronisch zieke of gehandicapte kinderen te gast in het Isala Theater. Er is plaats voor 150 kinderen met hun ouder(s), broertjes, zusjes en/of begeleider(s), dus op tijd aanmelden is van belang.

Er zijn tal van activiteiten voor de deelnemers. Hierbij valt te denken van kleuren en tekenen, spelen met Lego, portretten maken, op de foto met verschillende figuren, silent kids disco, glitter tattoo, clowns, ballonartiest, green screen foto, schmink, popcorn. Daarnaast is er veel lekkers om te snoepen.

Dirk Scheele zal optreden met vrolijke muziek. De toegang tot de verwendag is gratis voor de kinderen en hun ouders/familie/verzorgers. De maximum leeftijd voor de kinderen is 16 jaar. Aanmelden is verplicht en kan via
www.pallieterhelpt.nl/verwendag