Afbeelding
Foto: ©123RF.COM

Zomeractiviteiten in Huis van de Wijk

Algemeen

CAPELLE • De Capelse huizen van de Wijk stellen ook in de zomervakantie de deuren open voor diverse activiteiten. Vooral in het Huis van de Wijk Middelwatering is de komende weken veel te doen. 

Zo is er op donderdag 21 juli de hobbyclub van 9:30 tot 12:00 uur. Belangstellenden kunnen aan de slag met handwerken, haken, kaarten maken, breien en meer. Koffie en thee is aanwezig, deelname aan de hobbyclub is gratis.

Koffieochtend
Iedere vrijdag (volgende op 22 juli) is er een koffieochtend, eveneens in het Huis van de Wijk Middelwatering. De koffie en thee staan klaar, en er is ruimte voor ontmoeting met medebewoners uit de wijk. De koffieochtenden duren van 10:00 tot 12:00 uur. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Puur Vinyl
Ook op vrijdag is het Huis van de Wijk Middelwatering het toneel van Puur Vinyl. Geinteresseerden kunnen een eigen elpee, single of maxi-single meenemen of een verzoekje doen. Puur Vinyl is samen genieten van het warme, nostalgische geluid van de platenspeler. Bezoekers zijn welkom tussen 10:00 en 16:00 uur.

Smarthulp
Mensen die beter willen leren omgaan met computers, telefoons of tablets zijn welkom zijn Smarthulp in het Huis van de Wijk Middelwatering. Met alle vragen kunnen mensen terecht voor gratis advies. Het spreekuur duurt van 13:30 tot 15:30 uur, aanmelden is niet nodig.

Bewonerslunch
Elke vrijdag kunnenbuurtbewoners naar het Huis van de Wijk Middelwatering komen voor de bewonerslunch. Het idee is simpel: Sluit gezellig aan en leer andere buurtbewoners kennen onder het genot van een heerlijke lunch. Deelname is gratis, aanvang 12:00 uur.