Bedrukte koffiebekers van Ekocups.nl
Bedrukte koffiebekers van Ekocups.nl Foto: Ekocups.nl

Proost op jouw boodschap met Ekocups (advertorial)

Ingezonden

CAPELLE • Jouw doelgroep op een originele manier bereiken? Denk eens aan bedrukte kartonnen bekers. Met de bekers van Ekocups spring jij in het oog, elke keer dat iemand geniet van een warm of koud drankje. Kies de juiste boodschap en schenk het aan je doelgroep. Proost! 

Kartonnen bekers worden op veel plekken gebruikt. Denk aan de bedrijfs- of sportkantine, op een beurs, tijdens een vergadering of evenement. Wanneer de drankjes in jouw bedrukte koffiebeker worden geschonken, komt jouw boodschap elke keer weer voorbij. Laat zien waar jij voor staat en vertel wat je doet. De bekers van Ekocups laat je 360° graden in full colour bedrukken. Zo kom je op een positieve en opvallende manier onder de aandacht.

Design

Wat komt er op jouw beker te staan; een logo, foto, slogan of een ‘call to action’? Je kunt zowel de binnenkant als de buitenkant van de bekers (laten) ontwerpen en bedrukken. Maak zelf een ontwerp of vraag de designers van Ekocups om hulp. Zij maakten al vele ontwerpen voor verschillende opdrachtgevers. Enkele voorbeelden vind je op ekocups.nl.

Keuze

Eigenlijk maakt het niet uit wat je uit een beker van Ekocups drinkt. De bekers zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken. Ze geven geen nare bijsmaak of geur en zijn 100% lekvrij. Dat is wel zo fijn. Er is een geschikt formaat voor elke gelegenheid. Je kunt kiezen uit 180 ml en 230 ml. Welk formaat je ook kiest, het draait allemaal om de boodschap die jij uitdraagt.

Website

Het bestellen van bedrukte kartonnen bekers is een fluitje van een cent. Via de website kies je de beker die je wilt hebben en in welke oplage. Daarna voeg je het ontwerp toe. Die controleer je makkelijk via de 3D-tool. Is alles naar wens? Dan stuur je het ontwerp op naar Ekocups en bestel je gelijk de bekers.

Bestel 

Wil je eens kijken hoe mooi de bekers worden? Of heb je niet zo veel bekers nodig? Bij Ekocups is het mogelijk om kleine aantallen te bedrukken. Dat kan al vanaf 50 stuks. Je hoeft niet gelijk honderden bekers te bestellen. Maar dat kan natuurlijk wel! De productie is volledig in eigen beheer waardoor een korte levertijd mogelijk is. Waar wacht je nog op? Bestel direct jouw koffiebekers met eigen bedrukking via ekocups.nl.