Patiënten genieten van verwendagen IJsselland

capelle • Patiënten in het IJsselland Ziekenhuis zijn afgelopen week in de watten gelegd tijdens de verwendagen. Veel patiënten ontvingen een voetmassage, die op enthousiaste reacties kon rekenen. De volgende verwendagen in het ziekenhuis vinden plaats in september. Het ziekenhuis spreekt van een 'groot succes'.


Rijbewijskeuringen in Canaalstaete

capelle • Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 30 juni en vervolgens eens per maand bij Canaalstaete, Kanaalweg 33. Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 085 - 48 83 616. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.goedkopekeuringen.nl. De artsen waar mee wordt samengewerkt zijn aangesloten bij het ZorgDomein.


Fietstoertocht door Krimpenerwaard

capelle • TC de Waardrenner organiseert op 2 juli een vrije toertocht door de KJrimpenerwaard. Er zijn weer prachtige routes gemaakt die allen vertrekken vanuit restaurant Noosa Waterfront aan de surfplas bij Krimpen aan de Lek. Voor de start is er voor iedere deelnemer gratis koffie of thee. De routes kunnen gereden worden met de racefiets of de toerfiets. De afstanden: 45, 75 en125 km. Meer info: www.tcdewaardrenner.org