Veel activiteiten bij KinderLabs

capelle • De komende week is er genoeg te doen bij de Capelse KinderLabs.

Op donderdag 16 juni is er bij KinderLab Schenkel (Bongerd 8) de Beweegclub voor kinderen van 6 tot 9 jaar. Kinderen die na schooltijd nog wat energie over hebben kunnen samen met vriendjes en vriendinnetjes sporten met juf Alienke van Sportief Capelle. De Beweegclub vindt plaats van 14:15 tot 15:15 uur.

Tijdens 'Durf te dromen' in KinderLab Schollevaar (Louvre 1) kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar aan de slag met knutselen. Hier kunnen zij samen met leeftijdsgenoten creatief bezig zijn, om in de sferen te blijven van de Capelse Kinderconferentie van 20 mei. 

Ouders hebben het druk met zorgen voor de kind(eren), het huishouden, werk en andere verplichtingen. Soms kunnen zij verlangen naar een momentje voor henzelf, een moment waarop even niets hoeft. Elke woensdagochtend is er het OuderLab Koffie Ochtend in het KinderLab Schollevaar, van 9:00 tot 10:00 uur. In KinderLab Middelwatering (Reigerlaan 66) is op donderdag 16 juni de workshop Robotica Masters, van 15:30 tot 17:00 uur. Er wordt gewerkt met de robots uit de leskisten. Samenwerken en een goede communicatie is een belangrijk onderdeel in de lessen. De leerlingen krijgen een beeld wat robotica en programmeren hen nu en in de toekomst kan brengen. Na het volgen van deze serie zijn de leerlingen ware Robotica Masters.
Aanmelden voor de activiteiten kan op welzijncapelle-kinderlabs.op-shop.nl.