• Voorstelling Baisait Tambe Ta Hende!
• Voorstelling Baisait Tambe Ta Hende! Foto: Aangeleverd

capelle • In de zomervakantie gaat het Isala Theater zo'n zes weken dicht. Voor die tijd zijn er nog enkele voorstellingen in het Capelse theater.

Zo is er op donderdag 16 juni SCALA, een voorstelling van Lucia Marthas Institute for Performing Arts. SCALA staat voor diversiteit en inclusiviteit, het hele scala aan mensen en individuen dat ons instituut - en onze samenleving - kleur geeft, en het scala aan genres en stijlen dat terug te vinden zal zijn in deze show. De voorstelling start om 18:15 uur; kaarten 25,00 euro.

DPFC geeft op 18 en 25 juni dansvoorstellingen voor jong en oud, met een enorme diversiteit aan dansstijlen, gedanst door honderden verschillende dansers. Het thema van deze nieuwste theaterproductie is BE ( de Engelse vertaling van het ‘zijn’ van de mens). BE Prepared, BE Positive, BE Silent, BE willing 2 change, BE Awesome zijn mooie voorbeelden van choreografieën die de groep gaat laten zien op het podium.

Verder is er op 26 juni 'Baisait Tambe Ta Hende!', een voorstelling met als voertaal Papiaments. Een humoristisch toneelstuk gebaseerd op realistische gebeurtenissen. 

Tickets voor deze laatste voorstellingen dit seizoen zijn verkrijgbaar via isalatheater.nl/agenda.