Geslaagde Pannenkoekendag bij BSO Bouncer

capelle • Bij BSO Bouncer aan de Capelseweg werd afgelopen vrijdag de traditionele Pannenkoekendag gehouden.

Stapels pannenkoeken werden er gebakken door de pannenkoekenkokken en gegeten door de aanwezige gasten, die dit keer weer perfect bediend werden door de kinderen van van de BSO.

Om de sfeer compleet te maken, hadden de kinderen een dansje geoefend op een heuse pannenkoeken-rap, zodat de gasten, tussen het smikkelen door, konden genieten van een grandioos optreden. 

Om de traditie in ere te houden, hebben de Bouncers natuurlijk ook weer pannenkoeken bezorgd bij de Capelse politie. Hier werden de Bouncers verrast met een geweldige rondleiding door het politiebureau en mochten zij zelfs in een politiebusje kijken en op de politiemotor zitten. 

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde Pannenkoekendag.


Gesloopt eethuisje Stadsplein verhuist mogelijk naar kantoor Wereldhave

capelle • De afgelopen dagen is het eethuisje op het Stadsplein, onder de metrobaan, gesloopt. Volgens een woordvoerder van ontwikkelaar Wereldhave is er een akkoord met de eigenaar van de dönerzaak en heeft Wereldhave diens eigen kantoor in de Koperwiek aangeboden als nieuwe locatie voor het eettentje. "Hiervoor ligt momenteel een aanvraag voor een omgevingsvergunning bij de gemeente", aldus de woordvoerder. "Dit omdat de bestemming van het pand van kantoor- naar winkelpand verandert en er een andere pui moet komen." De sloop past bij de grote metamorfose die het Stadsplein ondergaat en de komende twee jaar verder zal ondergaan.