Geslaagde Open Moestuindag bij Ontmoetingstuin

capelle • Afgelopen zaterdag was er een Open Moestuindag bij de Ontmoetingstuin in Park Hitland. Bezoekers konden bij de moestuinen kijken, (eetbare) plantjes kopen en gezellig iets eten en drinken bij het verenigingsgebouw. Het was ook bedoeld als ontmoetingsmoment tussen tuinders en belangstellenden.


Open dag nieuw ‘afscheidshuis’ op 18 juni

capelle • Het Afscheidshuis aan den IJssel is klaar en op zaterdag 18 juni is er een open dag.

Uitvaartverzorgster Monique Maurik bedacht een nieuw type uitvaartcentrum, waar meer ruimte is voor een huiskamergevoel. Zij hangt er een informele sfeer, en is er een bar en banken.

Iedereen die een kijkje wil nemen in dit unieke afscheidshuis in Capelle, kan op 18 juni de open dag bezoeken van 10:30 tot 15:00 uur. Het programma is te vinden op de website van Monuta. Adres: Kompasstraat 26B.


Vierde editie Hollandsche IJsselcup in augustus

regio • Op 23, 24 en 27 augustus gaan 4 clubs uit de regio weer strijden om de Hollandsche IJssel Cup. Het gaat hier om SVS en CVV Zwervers uit Capelle, en DCV uit Krimpen aan den IJssel en Spirit uit Ouderkerk aan de IJssel.

De eerste en tweede seniorenteams, alsmede de hoogste JO19, JO17 en JO15 teams zullen door middel van onderlinge wedstrijden gaan strijden om deze titel. Dit jaar zal de finaleronde op 27 augustus gespeeld gaan worden bij SVS. De organisatie heeft hooggespannen verwachtingen en hoopt op veel publiek.