• Benefietconcert voor inloophuis.
• Benefietconcert voor inloophuis. Foto: nl.123.rf

capelle • De Capelse muziekvereniging Musical Souvenir geeft op zaterdag 11 juni een benefietconcert. De opbrengst gaat naar Inloophuis de IJssel.

Musical Souvenir, onder leiding van Jim Roodnat, geeft die avond een optreden in de St. Paulus' Bekeringkerk (Merellaan 352). Het benefietconcert duurt van 20:00 tot 22:30 uur, maar de inloop start al om 19:45 uur. Tickets kosten 25,00 euro per stuk, inclusief twee consumpties. De kaarten kunnen besteld worden door te mailen naar info@inloophuisdeijssel.nl, onder vermelding van Benefietconcert. Hierna volgt een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. Nadat de betaling is ontvangen, wordt het aantal bestelde kaarten verstuurd via de mail.

Het Inloophuis nodigt iedereen uit om te luisteren, ontmoeten, verbinden en mensen die geraakt zijn door kanker te ondersteunen.

Inloophuis de IJssel is een centrum voor leven met en na kanker, een ontmoetingsplaats wanneer kanker in iemands leven komt; bij henzelf of een naaste. Bij het inloophuis kunnen mensen in een ongedwongen sfeer terecht voor een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en activiteiten. Maar gewoon een kop koffie drinken kan ook, er is aandacht voor ieders verhaal. 

Kijk op www.inloophuisdeijssel.nl voor meer informatie.