Artikelen in deze editie

Internationale top naar jeugdtoernooi

Vastberaden CKC kampioen

capelle • Stichting Leergeld Hollandsche IJssel heeft in 2021 meer kinderen kunnen helpen in vergelijking met het jaar 2020. Dat schrijft de stichting in haar jaarverslag.

Geslaagde Pannenkoekendag bij BSO Bouncer

CAPELLE • Op maandag 23 mei is op het Stadsplein in het centrum van Capelle het startsein gegeven voor het verkeersexamen. Verdeeld over twee examendagen doen 550 leerlingen van veertien Capelse basisscholen mee.

Naam Arno de Korte bijgeschreven op politiemonument

'Durf te Dromen' bij Kinderconferentie

CAPELLE • Tijdens de Nationale Balkon Beweegdag 2022 werden afgelopen vrijdag oefeningen op muziek gedaan bij Aafje de Roo van Capelle aan de Baronie.

Ton van Bremen en CVV Zwervers uit elkaar

Webinar over vernieuwing Van Brienenoordbrug

IJsselland Ziekenhuis krijgt milieukeurmerk

SVS en vv Capelle gastheer internationaal jeugdtoernooi

Robots program-meren bij KinderLab

Bijna 200 deel-nemers Wandel4-daagse Capelle

Geslaagde Open Moestuindag bij Ontmoetingstuin

Veel nieuwe activiteiten bij De Zellingen

EMM Capelle nodigt geïnteresseerden uit voor repetities

capelle • Tijdens een dienst in de Capelse Dorpskerk is aandacht besteed aan het feit dat Cees van der Slik veertig jaar kerkorganist is. Hij is dit al 38 jaar in de Dorpskerk.

CAPELLE • De Gitaaracademie houdt voor het eerst een open dag, in het café van Capsloc. Dit zal gebeuren op zaterdag 18 juni van 11:30 tot 13:30 uur.

WOP bijeenkomst in ‘s Gravenland

Kunst bij Zomerschool

capelle • Bewoners van de Rondelen hadden voor woensdag 18 mei een afscheidsfeestje georganiseerd voor Wilma Verschuren. Zij heeft zich lang heeft ingezet voor de buurt en gaat nu emigreren.

Hoe Cruijff de Capelse Essie, Joost en Diana beïnvloedde

Crazy Pianos in het Isala Theater

capelle • De Capelse muziekvereniging Musical Souvenir geeft op zaterdag 11 juni een benefietconcert. De opbrengst gaat naar Inloophuis de IJssel.

Baroniekoor

Koken met getallen bij KinderLab Schollevaar

donderdag 26 mei

Capelle moet hopen op 'Houdini-act'

Zwervers zal moeten winnen van Olympia

Veldseizoen is over voor verliezend KCC

Zaalcompetitie: indeling bekend

SVS doorbreekt negatieve serie

capelle • Korfbalvereniging KCC startte zaterdag officieel met haar Pukkie Clup voor kinderen van anderhalf tot drie jaar. "Dit is zo leuk."

capelle • Paris St-Germain, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Feyenoord, Ajax; deze topclubs geven allemaal acte de présence tijdens het Internationale -13 jeugdtoernooi van CVV Zwervers op 5 en 6 juni.

kralingse veer • Dat CKC kampioen ging worden in de vierde klasse, daar twijfelde de laatste weken niemand meer aan in Kralingse Veer. Maar dat het afgelopen zaterdag al zou gebeuren, was toch een verrassing.