CVV Zwervers wacht cruciale weken

capelle •  CVV Zwervers verloor zondag thuis met 0-1 van FC Boshuizen en zag de concurrenten Olympia en Rood-Wit, mede ook door de nederlaag van Zwervers afgelopen donderdag tegen Rood Wit, dichterbij komen. Met nog drie wedstrijden te gaan wordt het nog heel spannend, waarbij de wedstrijd tegen Olympia over twee weken een sleutelwedstrijd gaat worden. De eerste helft domineerde FC Boshuizen en kwam verdient op een 0-1 voorsprong.

De tweede helft moest Zwervers met tien man spelen omdat Quentin Albertus het nodig vond aanmerkingen op de scheidsrechter te maken. En omdat hij al een gele kaart had gekregen was het einde oefening. Bijzonder was het dat Zwervers de tweede helft de bovenliggende partij was en zelfs een paar heel goede kansen kreeg. Helaas voor de Capellenaren lukte het niet de gelijkmaker te scoren, waardoor de 0-1 niet kon worden goedgemaakt en de punten mee gingen met de gasten.