CKC wint thuis nipt van BSC'68: 2-1

Kralingse Veer • CKC is weer een stap dichter bij de titel in de vierde klasse C gekomen. Thuis tegen BSC'68 won het elftal van trainer Mario Meijer met 2-1. Over de gehele wedstrijd gezien was de overwinning verdiend. CKC creëerde meer kansen dan de gasten. In de eerste helft kreeg CKC drie kansen, waarvan Nick Koster de grootste miste. In de tweede helft kwam Joey van Oosten erin voor Yairo van Horik en nam CKC het heft in handen. Jeffrey Bourne kreeg de gelegenheid om de thuisploeg vanuit een strafschop naar een voorsprong te schieten, maar hij faalde. Diezelfde Bourne nam in de 65e minuut revanche op zichzelf door nu wél raak te mikken: 1-0. Vijf minuten later kwam BSC langszij, waarna Damien Huibregtse de Kralingse Veerse aanhang nóg harder liet juichen met zijn 2-1. Nick Koster kreeg in de absolute slotfase nog een kans in de zestien. De 2-1 zege het had veel energie gekost, maar des ter uitbundiger was na afloop de blijdschap in de kleedkamer.