VCN-heren: bouwen aan nieuw seizoen

capelle • Nu duidelijk is geworden dat VCN komend seizoen wél een herenteam maar geen damesploeg op de been kan brengen in de Eredivisie, weet mannentrainer Ferry van Hal wat hem en zijn staf te doen staat: een formatie kneden die in staat is om lekker mee te draaien op het hoogste nationale volleybalniveau. Een middenaanvaller en een passer-loper staan hoog op het verlanglijstje in sporthal Oostgaarde. Zaterdag bleek in de uitwedstrijd tegen VoCaSa dat nieuwe impulsen zeer welkom zijn. het door blessures gemankeerde VCN ging met 3-1 onderuit. Setstanden: 25-19, 25-12, 25-27 en 25-20.


Leicester City naar Zwervers-toernooi

capelle • Het internationale jeugdtoernooi van CVV Zwervers heeft er weer een aansprekende deelnemer bij. Leicester City is van de partij tijdens het grootste Pinksterevent op sportpark Couwenhoek. Het deelnemersveld van het -13 toernooi bestaat verder uit onder meer Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, Ajax, Feyenoord en FC Utrecht.


KCC oefent bij oude bekende TOP/Litta

capelle • De korfballers van KCC/CK Kozijnen spelen ter voorbereiding op de tweede helft van de veldcompetitie een oefenwedstrijd tegen TOP/Litta, onlangs nog tegenstander in de play-offs voor handhaving in de Korfbal League. 

Het uitduel begint komende zaterdag om 14.00 uur.


CKC niet groots, wel winstgevend

Kralingse Veer • CKCX heeft er weer drie punten bij in zijn race naar het kampioenschap van de vierde klasse. Zaterdag werd TOGB met 3-0 verslagen. Namens de Kralingse Veerders verzorgden Bjorn Setoe (2x) en Nick Koster de productie.