SVS bezig aan moeizame serie

maasdam • Tweedeklasser SVS heeft het de laatste weken niet gemakkelijk. De 4-1 nederlaag die men zaterdag uit bij FC Binnenmaas liet noteren volgde op een serie stevige verliespartijen die de Schollevaarse club van een positie in de subtop lieten afdalen naar de middenmoot. SVS begon goed in Maasdam, speelde in de eerste 25 minuten 'lekker' voetbal en kwam zelfs op voorsprong door een goal van aanvaller Javan Hagens. Na de openingstreffer nam FC Binnenmaas het heft in handen en kwam het nog voor rust op 1-1. Al snel na de pauze moest SVS zijn tweede tegendoelpunt incasseren, om vervolgens te moeten toezien hoe Binnenmaas uitliep naar de 4-1 eindstand. Julian van der Geest haalde het einde van de wedstrijd niet. De middenvelder kreeg in de 85e minuut zijn tweede kaart . De gele kaart werd door Van der Geest uit de handen geslagen van de arbiter. Daarop volgde als 'extraatje' een directe rode kaart. Een lange schorsing zou wel eens het gevolg kunnen zijn.