donderdag 28 april

Bloemschikken in de Serre
19:30-22:00, Capelle aan den IJssel, Recreatiecentrum de Serre, Beemsterhoek 339
Gezellig bloemschikken en uiteraard kunnen de deelnemers zelf hun bloemstuk mee naar huis nemen om daar verder te genieten van de creatie.

Kosten: 6,00 euro per persoon. Inschrijven kan in de Serre zelf.

vrijdag 29 april

Bingo in de Serre
19:30, Capelle aan den IJssel, Recreatiecentrum de Serre, Beemsterhoek 339
Bingoavond in de Serre met leuke prijzen in het verschiet. Een boekje van 30 rondes kost 10,00 euro. De zaal is al open om 19:00 uur.

Video Disco Party
21:00-1:00, Capelle aan den IJssel, Clubnul10, Onderdiep 25
Yessss, Party Time! En we gaan meteen door op vrijdag 29 april van 21.00 tot 01.00 uur met de derde editie van onze spetterende Video Clips 70’s, 80’s en 90’s Dance Party met onze onvolprezen Dj Jan Streefland die zijn draaikunsten vergezeld doet gaan van die goeie ouwe video clips van toen op 4 grote schermen. Je ziet jouw favoriete zangers en bands als het ware live voorbijkomen, terwijl jij jouw ouwe dance moves weer kan showen.

Dit wil je niet missen, dus boek jouw tickets nu online via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/29april en verzeker je van een ticket, want op is op.Tickets online kosten 10,00 euro, tickets aan de deur 12,00 euro. Gratis parkeren. Pinnen is niet mogelijk.

maandag 2 mei

Workshop Virtual Reality | Een ontdekkingsreis
19:30-21:00, Capelle aan den IJssel, Bibliotheek aan den IJssel, Stadsplein 39
Deze avond ondernemen wij een ontdekkingsreis in Virtual Reality. Je ontdekt de basis van deze nieuwe technologie en je gaat er zelf mee aan de slag. Vandaar dat je ook je mobiele telefoon mee moet nemen.

Ontdek hoe je je hersens voor de gek kunt houden en ineens in een totaal andere wereld kunt staan die je kunt gebruiken voor sport, spel maar ook werk. Gratis, maar wel even aanmelden: www.bibliotheekaandenijssel.nl/agenda.

dinsdag 3 mei

Workshop Fotografie in de bibliotheek
19:30-21:30, Capelle aan den IJssel, Bibliotheek aan den IJssel, Stadsplein 39
Het gaat zo snel: je ziet iets, pakt je camera, klikt en je hebt je foto gemaakt. Maar heb je al eens verder gekeken naar je camera? Wat kun je er allemaal mee? Wat doet een camera eigenlijk? Wat gebeurt er als je je foto van een andere positie neemt?

Er zijn zoveel manieren om je camera te gebruiken en dat gaan wij deze workshop onderzoeken. Als jij je camera goed kent, kun jij samen met de kennis, de foto krijgen die jij wilt.

Iedereen is hier met elke camera welkom, zolang je er maar foto’s mee kunt maken. Gratis, maar wel even aanmelden via de website van de bibliotheek: www.bibliotheekaandenijssel.nl/activiteiten.