ComputerPlan/VCN kansloos onderuit

barneveld • ComputerPlan/VCN keerde met de staart tussen de benen terug van de uitwedstrijd bij SSS. De Capellenaren gingen daar met 3-0 ten onder. De setstanden: 25-14, 25-17 en 25-19. Het viel met name op dat de ploeg van trainer/coach Ferry van Hal moeite had om goed met de druk van de tegenstander om te gaan. De nederlaag had geen consequenties voor de ranglijst.


Zwervers moet nu echt gaan oppassen

capelle • CVV Zwervers baalde gigantisch van de 0-1 nederlaag tegen subtopper Den Hoorn. Logisch, want de enige treffer van het duel viel in de 94e minuut. Omdat Olympia bij Rood Wit had weten te winnen, zakten de Capellenaren naar de twaalfde plaats in hun eerste klasse-afdeling en moet er de komende weken gewonnen worden om lijsbehoud zeker te stellen.


SVS krijgt stevige tik van Spirit: 3-0 verlies

ouderkerk aan den ijssel • SVS kwam er zaterdag niet aan te pas tegen streekgenoot Spirit. De Ouderkerkers boekten op eigen terrein een ruime 3-0 zege tegen de ploeg van trainer Roy Brinkman. Het pleit was al binnen een kwartier min of meer beslecht. Spirit sloeg in die fase toe via goals van Ruben Slooff en Tim de Vaal. Diep in de tweede helft kwam daar nog een treffer bij van Tjerk de Kogel. 

SVS kon er niet al teveel tegenover stellen. Met andere woorden: de Schollevaarders stelden teleur en zakten terug naar de middenmoot van de tweede klasse D.


CKC haalt uit tegen zwak Ommoord

kralingse veer • Negen goals maar liefst wist CKC zaterdag te produceren tegen het zwakke Ommoord. Joey van Oosten opende het bal. Ook Finn Zijta, Mark de Borst, Nick Koster, Jeffrey Bourne, Karelo Bleichrodt en Yairo van Horik scoorden voor de vierde klasse-koploper uit Kralingse Veer: 9-0.