Lezers Schrijven

Vissteiger in Fascinatio zoek

Op een zonnige zaterdag in het laatste weekend van maart gingen 2 jongens uit Fascinatio al vroeg opgetogen onderweg naar de grote vijver nabij het Solisplein. Beladen met vishengels, visvoer en een klein visstoeltje wat zij van hun zakgeld bij elkaar hadden gespaard.

Zij hadden gehoord dat de aan de wijk beloofde vissteiger toch eindelijk voor het eind van de raadsperiode op de plek gerealiseerd zou zijn. Het kon niet anders of dat moest dan toch echt het laatste weekend in maart zijn. Vol verwachting kwamen zij aan op de bestemde locatie maar hoe groot bleek hun teleurstelling: geen vissteiger te bekennen.

Wat was er gebeurd? Zij hadden toch echt mooie plaatjes gezien en praatjes gehoord van de wijkwethouder dat die visvijver er toch echt moest zijn in Fascinatio. Was het een grap geweest, was de visvijver gestolen, was hij op een verkeerde plek geplaatst? Wat moesten ze doen, de wijkwethouder was met de verkiezingen vertrokken, dus hem konden ze het niet meer vragen. Ze dachten hard na en vonden dat zij eerst moesten onderzoeken of de vijver verdwenen was of op een verkeerde plek terecht was gekomen, misschien zelfs wel in een andere wijk?

Ze liepen zelf heel Fascinatio rond maar konden hem niet vinden. Wat nu? Ze zetten het op hun Insta en TikTok met een mooi plaatje van de vissteiger. Hun ouders bedachten dat de lokale krant ook handig zou zijn, die wordt immers door alle bewoners gelezen.

Hierbij dan ook een dringende oproep aan iedereen om goed in de omgeving rond te kijken of u de vissteiger uit Fascinatio misschien heeft gezien of weet waar hij terecht is gekomen. De sportvissende jeugd en volwassenen zullen superblij zijn als hij binnenkort op de juiste plek in Fascinatio terecht is.

Heeft u hem gevonden dan kunt u dit melden op info@fascinatio.nl.

Een 'zoekende' lezer