SVS weer even terug in wachtkamer

vlaardingen • SVS is weer even terug in de wachtkamer van de tweede klasse D. De Capellenaren hadden bij winst op collega-subtopper CWO door kunnen stoten naar de bovenste regionen van hun afdeling, maar kwamen met een 2-1 nederlaag van een koude kermis thuis. 

SVS begon aardig met de 0-1 van Wishnu Badal, maar zag de fel strijdende thuisclub vervolgens goed terugkomen. Dat resulteerde in twee Vlaardingse goals, waarvan er één discutabel genoemd mocht worden. 

Na de 2-1 moesten de Capellenaren tot overmaat van ramp met tien man verder: Jeroen de Lely diende met 'rood' in te rukken.


Verrassing in staart bij Zwervers-VUC

capelle • Bij CVV Zwervers - VUC was de slotfase op zijn minst memorabel te noemen. Kort voor tijd viel bij de thuisploeg Charlton Sambo uit met een blessure, vervolgens lag het spel; een tijd stil, waarna de gasten 'stiekem' op 0-1 kwamen. Diep in blessuretijd mocht Marlon Oranje de eindstand op 1-1 bepalen. Dat deed hij uit een strafschop nadat de gasten een overtreding hadden begaan op Melival Krolis.


HC Capelle-dames in voorjaarsdip

utrecht • Ook in de derde wedstrijd na de winterstop haalde het door blessures en ziekte zwaar gehavende HCC Dames 1 geen punten. Men ging zwaar onderuit in Utrecht tegen UNO. het werd 11-1 voor de thuisclub. Het enige Capelse doelpunt kwam op naam van Sabine Kooiman. 


Van der Heiden nieuwe preses KCC

capelle • Korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen heeft een nieuwe voorzitter. Anton van der Heiden heeft het stokje over genomen van Cor van Os. De nieuwe preses heeft net als zijn voorganger een lang verleden bij de Capelse club, is 38 jaar en leidt een familiebedrijf in vastgoed en projectontwikkeling.