• Voorstelling
• Voorstelling "Plons" in Van Cappellenhuis. Foto: Aangeleverd

capelle • Renate Moespot en Bo Kuiper van Theater Smoespot verzorgen in het Van Cappellenhuis de kindervoorstelling 'Plons'. De show is op zaterdag 19 maart te zien.

Als je onderwater opgroeit, weet je niet hoe de wereld erboven uitziet. Misschien is het er wel erg eng, of juist erg uitdagend. Een kikker is heel bijzonder, die kan zowel onder als boven water leven!

In een boeiende en speelse voorstelling in een dynamisch onder & boven -decor vertellen Renata en Bo met hun poppen, het verhaal van het kikkervisje, dat opgroeit tot kikker. Over leren zwemmen, over  de libelle, de kokerjuffer en de reiger. Het verhaal gaat over aanpassen, overleven en het overwinnen van angsten in een omgeving die continue verandert. De kikker staat symbool voor onze kinderen die ''ontwaken'' in een grote, wonderlijke wereld. 

Als de kinderen komen met zwembandjes, duikbril of guppy diploma krijgen ze een portie overheerlijke kikkerdril.

De entreeprijs is acht euro , inclusief drankje. Kinderen en vrienden van het Van Cappellenhuis betalen 5,00 euro (inclusief drankje). De verschillende opties zijn te kiezen bij het bestellen van de kaarten. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Theater Smoespot maakt fantasievol jeugdtheater voor jong en oud met veel dieren, liedjes en spannende avonturen.