Quint zoekt Capelse toneelspelers

CAPELLE •  Jongerentheater Quint is op zoek naar spelers tussen de 7 en 24 jaar uit de regio van Capelle. Dit in verband met de nieuwe familievoorstelling ‘Jaap en de Bonenstaak- Climate War’. Jaap en de bonenstaak is een modern sprookje over hoe hebzucht onze wereld kapot maakt en uiteindelijk ons leven in gevaar brengt. Het is humoristisch en heftig tegelijk. Jongerentheater Quint is opzoek naar een mix van ervaren en onervaren spelers van diverse culturele achtergronden. Meer informatie staat op de website www.jongerentheaterquint.nl.


Fietstocht door Capelle en Krimpen

capelle • Op zaterdag 14 mei houdt het IPSO een fietstocht van 30 kilometer door Capelle en Krimpen. Met de tocht wordt aandacht gevraagd voor inloophuis De IJssel, de ontmoetingsplek voor iedereen die geraakt is door kanker. Iedereen die met een eigen team of in het team van het inloophuis een fijne fietstocht wil maken over mooie paden en langs leuke plekjes kan zich aanmelden.

Mensen in Capelle of Krimpen aan den IJssel die meer willen doen, kunnen mailen naar skok@dappui.nl om goede ideeën of acties te bespreken of zich aanmelden via https://www.fietsenvoorgeluk.nl/.