Lijsttrekkersdebat in raadszaal op 10 maart

capelle • Op donderdag 10 maart is er in de raadszaal van het Capelse gemeentehuis een lijsttrekkersdebat in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen.

Alle lijsttrekkers van de politieke partijen gaan in zes rondes met elkaar in debat over verschillende thema’s. Debatleider is Dirk van Dorsselaer (Nederlands Debat Instituut). Elke lijsttrekker stelt de partij kort voor en neemt deel aan het debat. Zij debatteren in groepjes in zes rondes over onder andere stellingen op het gebied van veiligheid, woningen en duurzaamheid. Ook de Capelse Jongerenraad heeft een stelling bedacht voor het lijsttrekkersdebat. 

Belangstellenden kunnen het debat in de raadzaal op 10 maart bijwonen. Het debat start om 19:30 uur en vanaf 19 uur is de raadzaal open. 

Daarnaast is het lijsttrekkersdebat vanaf 19:30 uur live te zien via de raadskalender: capelleaandenijssel.raadsinformatie.nl. 

Elf politieke partijen doen mee aan de gemeenteraadsverkiezing in Capelle aan den IJssel.


Kindervaccinatie-dagen in maart en april

capelle • Op 15 en 16 maart en op 19 april 2022 zijn er vaccinatiedagen bij het CJG in Capelle. Tijdens deze dagen kunnen kinderen vaccinaties tegen DTP, BMR, HPV en meningokokken krijgen.

De betreffende kinderen en hun ouders./verzorgers hebben hiervoor de oproepkaart(en) gekregen, die meegebracht dienen te worden. Hierop staat ook het tijdstip van de vaccinatie.

De vaccinaties worden gezet in Sporthal Schenkel, Capelseweg 39. Kijk voor meer informatie op https://cjgcapelleaandenijssel.nl/vaccinaties/.