Zwervers speelt zich naar mooie remise

delft • CVV Zwervers sleepte in de uitwedstrijd bij subtopper DHC een verdienstelijke remise uit het vuur. In Delft werd het 1-1. De eerste helft ging gelijk op, met kleine kansjes voor beide partijen. En net op het moment dat iedereen dacht met 0-0 de rust in te gaan, scoorde DHC in de 46e minuut, toen een hoge bal niet goed werd ingeschat en het doel in rommelde. Ook de tweede helft ging gelijk op. In de eerste minuut kreeg Zwervers een open kans voor de keeper, maar die werd gemist. Ook DHC kreeg twee zeer goede kansen, maar keeper Rik de Vries greep een paar keer in. Toen de vijfde minuut van de blessuretijd aangebroken was, leek het of CVV Zwervers zonder punten vanuit Delft huiswaarts zouden moeten gaan. Maar Zwervers bleef met een goede collectieve inzet proberen de gelijkmaker te forceren, en met resultaat. Bij een van de laatste aanvallen kwam de bal bij de ingevallen Joey Grundeler, die op doel schoot. Hierbij gaf Jason Postema de laatste zet voor de 1-1 eindstand.