woensdag 9 maart

Workshop vloggen
14:00-15:15, Capelle aan den IJssel, KinderLab Schenkel, Bongerd 8
Iedereen die ooit al eens eigen vlogs wilde maken, kan zich aanmelden en kan gezellig meedoen bij deze leerzame workshop. Voor kinderen tot en met 12 jaar. Deelname is gratis en aanmelden kan via https://welzijncapelle-kinderlabs.op-shop.nl/1519/vlogmasters/09-03-2022.

donderdag 10 maart

Kookles voor kinderen
15:15-16:45, Capelle aan den IJssel, KinderLab Middelwatering, Reigerlaan 66
Kookles met juf Caroline, voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Voor kinderen die zich ook eens lekker uit willen sloven in een echte keuken of een leuk gerecht willen leren bereiden om papa of mama eens te verrassen. Tijdens deze workshop leren kinderen op een leuke manier allerlei heerlijke en gezonde gerechten te maken. Loopt het water je al in de mond? Geef je dan snel op via de website https://welzijncapelle-kinderlabs.op-shop.nl.

Stones Sessions in Isala
20:15-21:45, Capelle aan den IJssel, Isala Theater, Stadsplein 5
Stones Sessions toert al enkele jaren met succes langs de Nederlandse clubs en festivals met een dampende ode aan The Stones waar niemand omheen kan. Hoog tijd om de theaterwereld voor zich te winnen. Wij stellen graag aan u voor... Stones Sessions. Zes jonge rasmuzikanten, met een rock ’n roll-kilometerteller die overuren draait. Ze vonden elkaar in een gezamenlijke liefde; The Rolling Stones. De levenslust, energie en passie voor het oeuvre van Jagger, Richards & consorten spat van deze rockers af. Met de stadion megahits, intieme tranentrekkers en toonaangevende anekdotes uit de rijke historie, is een avond met Stones Sessions een must-see voor elke Stones liefhebber.

vrijdag 11 maart

Frédérique Spigt zingt tango
20:30-21:50, Capelle aan den IJssel, Isala Theater, Stadsplein 5
Viva el Tango. Voor deze unieke voorstelling heeft Frédérique Spigt wereldberoemde tango's hertaald in het Nederlands. De tango, ontstaan aan de oevers van de Rio de la Plata, gaat bij uitstek over liefde, verbinding, vriendschap, maar zeker ook over verlies en eenzaamheid. Met tangomuzikanten Tijmen Veelenturf (viool), Tim Panman (gitaar) en speciaal voor deze tournee de uit Parijs afkomstige Lysandre Donoso op de bandonéon.