capelle • Capelle-aanvaller Marvin van der Made gaat komend seizoen zijn geluk beproeven bij zaterdageersteklasser Heinenoord.

De overstap heeft voor een deel te maken met zijn maatschappelijke ambities. Overigens blijft de lange spits die bij Capelle vaak werd ingezet als 'targetman', wel op een andere manier verbonden aan vv Capelle. Zo zal hij de vereniging blijven ondersteunen en adviseren op pr- en media gebied. Inmiddels hebben José Fortes Almeida dos Reis en Floris de Blok hun contracten verlengd en slaagde Capelle er ook in om goalgetter Adair Lopes binnen te halen. De spits maakte de voorbije jaren meer dan honderd doelpunt voor Zwaluwen Vlaardingen en wordt op sportpark 't Slot herenigd met zijn vroegere trainer Ralph Kalkman. Bij Capelle is men verheugd de routinier te hebben vastgelegd. "Wij verwachten, gezien zijn ruime ervaring, dat de jongere spelers veel van hem gaan leren", laat de technische commissie weten.

Adair Lopes (voetbalnaam: Ada) Ada kwam eerder uit voor vv Rijsoord, Zwaluwen, RVVH, Excelsior Maasluis, SC Feyenoord. De laatste twee seizoenen maakte hij weer onderdeel uit van de selectie van Zwaluwen.