Overleden persoon gevonden vlakbij metrostation Schenkel

rotterdam/capelle • Onder het viaduct nabij metrostation Schenkel is donderdagmorgen een lichaam gevonden. Dit meldt RTV Rijnmond.

Hoe die persoon om het leven is gekomen, is nog onduidelijk. Over de identiteit van de overledene is niets bekendgemaakt.

De persoon werd ‘s ochtends rond 09:00 uur gespot door een passagier in de metro. Ze zag iemand drijven in een sloot onder een viaduct aan de Prins Alexanderlaan, waarna ze de hulpdiensten alarmeerde. De politie, ambulance en brandweer rukten vervolgens uit, maar de persoon was al overleden. Het is onbekend wat er precies is gebeurd, wel laat de politie weten uit te gaan van zelfdoding. Er wordt ook gekeken of deze persoon wellicht al eerder vermist was opgegeven.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.


Spandoeken maken bij korfbalclub KCC

capelle • Alle jeugdspelers van KCC en hun vriendjes en vriendinnetjes zijn uitgenodigd om KCC-spandoeken te maken op zaterdag 26 februari.

“Deze dag lijkt eindelijk weer een ‘normale’ zaterdag te worden; geen anderhalve meter afstand meer op de tribune, geen mondkapjes meer en geen vaste zitplaatsen in de zaal. Het enige wat helaas nog mist, is onze eigen sporthal Schenkel. Op dit moment spelen we onze thuiswedstrijden nog in Aquapelle, waar gelukkig onze supporters ook welkom zijn”, aldus de korfbalvereniging. “Omdat de hal groen geverfd is in plaats van ons geliefde zwart-wit, hebben we nog een uitdaging om de hal ‘KCC-proof’ te maken. Alle jeugdspelers inclusief vriendjes en vriendinnetjes zijn daarom uitgenodigd op zaterdag 26 februari om KCC-spandoeken te maken.” Bij het maken van deze spandoeken staat er een mooie prijs op het spel. Het team met het mooiste/stoerste/meest originele spandoek mag zaterdagavond met de spelers van KCC/CK Kozijnen 1 oplopen tijdens de wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 – GG/IJskoud de Beste 1. Dit is een belangrijke wedstrijd in de strijd om handhaving in de Korfbal League die begint om 20:00 uur in de Aquapelle. Opgeven kan bij de eigen trainers. Na het maken van de spandoeken kunnen de kinderen in de kantine genieten van iets lekkers te eten en drinken.

Het spandoeken maken duurt van 11:00 tot 13:00 uur en vindt plaats in de kantine van KCC.