GroenLinks Capelle organiseert fietslichtjesparade

capelle • De Capelse GroenLinks organiseert voor donderdag 3 maart een fietslichtjesparade in de stad. “Fietsen is fijn in Capelle”, schrijft de partij op Twitter. “Om dat te vieren houdt GroenLinks op 3 maart de fietslichtjesparade. Fiets mee van licht naar donker met je zelf met licht versierde fiets. De mooist verlichte fiets wint een prijs.” Deelnemers kunnen zich vanaf 17:30 uur melden bij het gemeentehuis, waar de rit om 18:00 uur van start gaat. Aanmelden kan door te mailen naar rubenschep@gmail.com.


Capelse SGP houdt thema-avond woningmarkt

capelle • Op donderdag 24 februari is er een digitale thema-avond over de woningmarkt, georganiseerd door SGP Capelle.

De thema-avond begint om 20:00 uur, en als gastsprekers zijn uitgenodigd André van Luijk en Maarten Struijvenberg. André van Luijk heeft meer dan 17 jaar ervaring in het helpen van starters op de woningmarkt. Maarten Struijvenberg is wethouder wonen in Capelle aan den IJssel. Wat is hun visie op de woningmarkt? Moet er meer gebouwd worden of moeten we slimmer bouwen?

Starters en andere mensen die vragen hebben over de woningmarkt in Capelle zijn welkom om deel te nemen. Aanmelden via het formulier op https://capelleaandenijssel.sgp.nl/actueel/agenda/thema-avond-woningmarkt.