Aanleg pannaveld bij CVV Zwervers

capelle • Bij CVV Zwervers is maandag gestart met de aanleg van een pannakooi. De noviteit wordt aangelegen door het bedrijf Vario-Fields en wordt mogelijk gemaakt door het Denk en Doe Mee-fonds van gemeente Capelle aan den IJssel. De kooi wordt gesitueerd op veld 2C van sportpark Couwenhoek. 

De aanleg neemt naar verwachting drie weken in beslag. "De pannakooi is een absolute verrijking voor ons sportpark en zal door de jeugd zeer veel worden gebruikt,", toont Zwervers-voorzitter Ger Jacobs zich verheugd over de aanwinst.


KCC-trainersduo tekent seizoen bij

capelle • Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst zijn ook komend seizoen het hoofdtrainersduo van korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen. De Capelse club is zeer tevreden over het functioneren van het tweetal en wil met hen verder bouwen aan de toekomst van de selectie. ""Het is een jonge en uiterst talentvolle spelersgroep,” stellen Diepenhorst en Wassink. "We streven naar een goede balans in ontwikkeling en prestatie. Momenteel laten we regelmatig zien bij de top van Nederland te horen, maar dit wordt nog niet altijd omgezet in het gewenste resultaat. We tikken een steeds hoger spelniveau aan, maar wisselen dit nog teveel af met iets mindere fases. Dit is passend bij de ontwikkeling van een jonge groep en het doel is om hierin steeds stabieler te worden. Dit jaar zetten we al flinke stappen en dat gaan we komend seizoen weer doen. De wisselwerking met de spelersgroep en overige staf ervaren wij als uiterst plezierig, dus we hebben er veel zin in om deze enthousiaste groep ook volgend seizoen te mogen begeleiden.''


CKC onderuit tegen OHVV: 6-2 verlies

kralingseveer • CKC heeft de oefenpot met het fysiek sterke OHVV met 6-2 verloren. In de openingsfase konden de mannen van trainer Mario Meijer nog redelijk gelijke tred houden. Na rust was het over en sluiten voor CKC.