Workshop ‘beats maken’ bij poppodium CAPSLOC

capelle • Aanstaande rappers en liefhebbers van hiphop kunnen zich aanmelden voor de workshop ‘beats maken’, gehouden bij CAPSLOC op vrijdag 11 februari. 

Aran Abe (aka Yellow) en Sander Heideveld (aka Fabio Andres) laten in deze workshop zien hoe je een vette hiphop beat componeert en arrangeert met Ableton. Ook ritmisch rapvocalen componeren komt aan bod. De workshop duurt van 15:30 tot 16:30 uur en de toegang is 2,50 euro. Er is beperkt plaats. Bij dit evenement wordt om een coronatoegangsbewijs gevraagd. Aanmelden via www.capsloc.nl.


Comenius Lyceum organiseert proeflessen tweetalig onderwijs

capelle • Bij wijze van proeflessen kunnen leerlingen kennismaken met het tweetalig onderwijs op het Comenius Lyceum in Capelle. Groep 8-ers zijn welkom bij de zogeheten Early Learners sessie, een proefles in het Engels waarbij de leerlingen kunnen kennismaken met tweetalig onderwijs. De lessen worden gegeven in de school zelf (Lijstersingel 18), op woensdag 12 januari van 13:30 tot 15:15 uur en op woensdag 19 januari op hetzelfde tijdstip. Aanmelden kan via het formulier op de website van de school (https://www.comenius.nl). 

Op het Comenius College kunnen kinderen tweetalig onderwijs volgen op de havo en het vwo.