• Cake voor de hulpdiensten.
• Cake voor de hulpdiensten. Foto: Jan Kok

capelle • Op oudjaarsochtend brachten burgemeester Peter Oskam en wethouder Marc Wilson een bezoek aan medewerkers van verschillende hulpdiensten.

Zo gingen zij langs bij de medewerkers van de politie, de (vrijwillige) brandweer, de ambulance en de handhavers.

De wethouder en de burgemeester bedankte hen voor hun dagelijkse werk en wensten iedereen succes met het werken op oudejaarsdag en tijdens de jaarwisseling.
Oskam en Wilson hadden voor de medewerkers een wintercake als klein presentje meegenomen. Deze wintercakejes zijn met zorg en liefde gemaakt in de Blooming Bakery in Capelle aan den IJssel door cliënten van de organisatie Fier! die slachtoffer zijn geworden van geweld.
Burgemeester Peter Oskam: "Wat al onze hulpverleners doen is feitelijk onbetaalbaar. Het geeft vertrouwen dat deze vrouwen en mannen voor ons, voor Capelle klaar staan. Dag en nacht, en zeker tijdens de nieuwjaarsnacht. Samen met wethouder Wilson wilde ik onze waardering uitspreken en ze persoonlijk bedanken”.

Wethouder Marc Wilson vergezelde de burgemeester bij het uitdelen: "We kunnen niet zonder onze hulpverleners die voor iedereen klaarstaan. Groot respect voor hun inzet en toewijding. Het is prachtig om te zien hoe ze zich samen voorbereiden op een bijzondere nacht en toch even tijd vrij maken voor ons”.