Afbeelding
Foto: Karel van Gils

Lachen én dansen op z'n Iers in de Agnietenhof

tiel • Stefano Keizers is komende donderdag om 20.00 uur met zijn cabaretprogramma 'Hans Teeuwen' te ondergaan in de Rabozaal van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.

Stefano laat al een paar jaar lang alles en iedereen in opperste verwarring achter. Hij spot met theaterwetten en banjert over de beeldbuis bij onder andere de kijkcijferhit ‘Het Perfecte Plaatje’ en bij ‘De Verraders’. Zijn trilogie aan voorstellingen werd lovend ontvangen. In zijn eerste voorstelling schonk Stefano zijn lichaam aan het publiek. In de tweede zijn ziel, zijn eer. Met 'Hans Teeuwen' is de rest aan de beurt.
Vrijdag om 20.00 uur is het in de Agnietenhof (Rabozaal) kerst op z'n Iers met de muzikale dansvoorstelling 'An Irish Christmas'. Vertolkingen van bekende traditionals zoals ‘Oh Danny Boy', ‘Will Ye Go Lassie Go' en ‘Carrickfergus' worden afgewisseld met instrumentale stukken op Keltische harp, bodhrán en Ierse pipes. De echte kerstnummers maken de sfeer compleet. Zang en muziek worden afgewisseld met optredens van Ierse dansers die deel uitmaakten van de wereldberoemde shows Lord of the Dance en Riverdance.

Van Kooten en de beat

Nee, niet Van Kooten & De Bie, maar 'Van Kooten en de beat' - het cabaretprogramma van Kasper - is vrijdag om 20.00 uur te zien in de Kleine Zaal. Van Kooten en de beat is een swingende en openhartige vertelling over liefde, familie en een onverzadigbare behoefte aan muziek. Uniek foto-, video- en audiomateriaal en een van zijn muzikale vrienden maken onderdeel uit van dit vermakelijk zelfportret. 

Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673500