Afbeelding
Foto: Hans Oosterman

Actie Zomerlezen

TIEL  • Heel veel Nederlanders geven aan: ik wil lezen, graag zelfs! Maar toch het komt er niet van. Gelukkig is er de zomer. Voor velen hét moment om te lezen. Zomerlezenis voor mensen een extra zetje om echt te gaan lezen. Er is een (zomer)boek voor iedereen.
De Boekenlegger in de Vleesstraat in Tiel haakt bij deze actie aan door alle romans en thrillers in de periode 18 juni t/m 16 juli met 50% korting te verkopen. Tijdens de koopavonden op donderdag zal De Boekenlegger vanaf 7 juli tot eind september weer open zijn. De opbrengst van de verkochte boeken gaat volledig naar Upendo Daima, het kinderopvangtehuis in Tanzania.


Denktank Zoelen

ZOELEN • Welzijn Rivierstroom is op zoek naar frisse-wind-ideeën, vrolijke plannen, creatieve concepten en gekke ingevingen om de levendigheid van Zoelen een boost te geven. Vraag is ook of het dorpshuis de geschiktste locatie ervoor is. Daarom wordt de bewoners gevraagd welke ideeën of activiteiten een meerwaarde hebben. Op 5 juli om 19.30 uur is er ieen denktankborrel in het dorpshuis. Aanmelden via denktankzoelen@gmail.com