Badmintontraining

geldermalsen • De badmintongroep van de maandagmiddag gaat per 5 september weer beginnen met de wekelijkse speelmiddagen. De groep kan nog wel enkele nieuwe deelnemers gebruiken. Senioren, en dan in het bijzonder de jonge senioren, zijn van harte welkom. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om eens vrijblijvend te komen kijken bij de trainingen in de Sporthal de Randhorst aan de Randweg in Geldermalsen. De trainingen vinden iedere maandagmiddag om 14.00 uur plaats.


Gym en yoga voor ouderen

West Betuwe • Bewegen is goed voor iedereen, zeker ook voor ouderen. Welzijn West Betuwe organiseert op verschillende locaties in West Betuwe gymlessen en yogalessen. De oefeningen zijn rustig, niet te lang en te zwaar en aangepast aan de wensen en mogelijkheden van ouderen. 

Geïnteresseerden kunnen een proefles volgen om te ontdekken of de lessen bij ze passen. Voor meer informatie en aanmelden kan contact worden opgenomen met Welzijn West Betuwe via telefoonnummer 0345-573688 of via info@welzijnwestbetuwe.nl. Op de website www.welzijnwestbetuwe.nl staat meer informatie over de beweeg- en ontmoetingsactiviteiten die georganiseerd worden door Welzijn West Betuwe.


Kick-off nieuw voetbalseizoen GVV

Geldermalsen • De kick-off van het nieuwe voetbalseizoen van GVV vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 augustus 2022 van 10.15 uur tot 12.30 uur.

Voor de jeugdspelers en -speelsters én hun vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes nichtjes zijn er allerlei leuke activiteiten en (water)spelletjes. Ook wordt er om een penaltybokaal gespeeld en zijn er springkussens.


Jeroen Velders wint kwarttriathlon Deil

deil • Jeroen Velders uit Tiel is winnaar geworden van kwart triathlon van Deil, editie 2022. Hij finishte in een tijd van 1 uur 52 minuten en 12 seconde en bijna vijf minuten sneller dan Benny Mulder uit Culemborg (1:57,00). Leon van Hamersveld uit Hoevelaken werd derde met 1:57,53. Ook Tom Hopman uit Ottersum finishte met een tijd van 1:58,25 nog ruimschoots binnen de twee uur. 

Bij de heren veteranen ging de winst naar Bart Pinkse uit Rosmalen in een tijd van 2:04,11, vlak voor Jeroen Visser uit Utrecht met 2:04,48 en Michel Elshof uit Kilder met 2:05,07. Stefan Uebersezig werd vierde met een tijd van 2:06,16. Marije van Brenk uit Beesd was veruit de snelste dame. Met een tijd van 2 uur 10 minuten en 8 seconde bleef ze Mandy Beukers uit Woerden (2:16,43) ver voor. 

De wedstrijd bij de dames veteranen werd een zege voor Heleen van Keulen uit Hurwenen in een tijd van 2:19,24, precies twee minuten sneller dan Marian van Hilst (2:22,32).