090717, Maastricht: Andre Rieu Vrijthof. Foto: Marcel van Hoorn.
090717, Maastricht: Andre Rieu Vrijthof. Foto: Marcel van Hoorn. Foto: Marcel van Hoorn

LingeFilm weer open

geldermalsen • Het nieuwe filmseizoen is weer begonnen. En om goed te starten, nodigt het filmtheater iedereen uit voor André Rieu in Maastricht het concert 2022: Happy days are here again. Op zaterdag 27 augustus is de voorpremière in De Pluk (19.30 uur) en op zondag 28 augustus is de officiële opening van het nieuwe seizoen (19.30 uur).

Lingefilm opent het nieuwe seizoen dus met een concert van André Rieu: Happy days are here again. Het wordt walsen, walsen en nog eens walsen. In heel Nederland begint de voorstelling op hetzelfde tijdstip en deze duurt zo'n drie uur. Er geldt dan ook een afwijkende aanvangstijd. LingeFilm raadt iedereen aan dit goed in de gaten te houden bij het boeken.
Een film van een heel ander genre is Piccolo Corpo van regisseuse Laura Samani. Op woensdag 30 augustus draait deze film in het filmtheater. De film speelt zich af rond het jaar 1900. Agata verliest haar eerste kind en hoopt op een wonder om haar doodgeboren kindje te kunnen laten dopen en het een naam te geven.  

q lingefilm.nl