• Wim Veerman is de dirigent van het mannenkoor.
• Wim Veerman is de dirigent van het mannenkoor. Foto: Fruit Unlimited

Start repetities Fruit Unlimited

Geldermalsen/Tricht • Mannenkoor Fruit Unlimited uit Geldermalsen is op maandag 22 augustus weer gestart met de wekelijkse repetities in het Dorpshuis in Tricht. Wim Veerman uit Ochten startte in 2022 als nieuwe dirigent bij het mannenkoor. Mannen die bij Fruit Unlimited willen komen zingen, zijn van harte welkom om in het dorpshuis in Tricht eens te komen luisteren.

Repetities

Iedere maandagavond om 19.45 uur vinden de repetities plaats. Geïnteresseerden kunnenTom Lammers, de secretaris van het koor bellen of mailen als zij nog vragen hebben. Dat kan op ton.lammers@gmail.com en op 0640585920. 

Koorscholing

Bij voldoende belangstelling is er de mogelijkheid om aan een koorscholing mee te doen. Zangers uit de regio zijn van harte welkom om mee te doen. Alle stemgroepen zijn welkom van tenor tot bas en alles daartussenin. 

Popmuziek

De sfeer op de maandagavond is altijd plezierig en er wordt ook serieus geoefend. Kom gerust eens luisteren bij dit bijzondere koor dat altijd a capella zingt. Er wordt meerstemmig gezongen en met name popmuziek van onder meer The Beatles en Billy Joël. Tevens zijn er nog vanuit het verleden barbershopliederen die langs komen.

q www.sites.google.com/site/fruitunlimited/