Afbeelding

Wandelen met CWSV Prinses Marijke

Algemeen

GELDERMALSEN • Een aantal leden van Christelijke WandelSportVereniging Prinses Marijke organiseren drie wandelingen om de sportiviteit weer op te pakken, eenzaamheid te verdrijven en weer samen op pad te gaan.

Wandeling 1
Zaterdag 1 oktober is er een stadswandeling met de gids in Zaltbommel: verzamelen om 12.00 uur bij het Clubgebouw aan de Meersteeg 4 in Geldermalsen. Na een bakje koffie/thee is het vertrek naar Zaltbommel voor een stadswandeling van +/- 1,5 uur. Om half 4 is men weer terug bij het clubgebouw. Inschrijven kan tot 15 september en de kosten hiervoor bedragen 3,50 euro per persoon.

Wandeling 2
Zaterdag 29 oktober is er een avondwandeling met de boswachter bij Slot Loevestein: verzamelen om 18:45 uur bij het Clubgebouw aan de Meersteeg 4 in Geldermalsen. Daarna gezamenlijk vertrek naar Slot Loevestein voor een boswandeling in het donker. De wandeling is gepland tot 22:00 uur. Inschrijven kan tot 1 oktober en de kosten hiervoor bedragen 8,50 euro per persoon.

Wandeling 3
Zaterdag 12 november is er een stadswandeling met de gids in Culemborg: verzamelen om 9.00 uur bij het Clubgebouw aan de Meersteeg 4 in Geldermalsen. Na een bakje koffie/thee is het vertrek naar Culemborg voor een stadswandeling van +/- 1,5 uur. Men verwacht rond half 1 weer terug te zijn bij het clubgebouw. Inschrijven kan tot 25 oktober en de kosten hiervoor bedragen 3,50 euro per persoon.

Aanmelden
Mocht men willen deelnemen aan één of meerdere van deze wandelingen, dan kan men zich aanmelden via Promotie@cwsvprinsesmarijke.nl o.v.v. naam, telefoonnummer, aantal personen en de wandeling(en) naar keuze. Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden op bankrekening NL23RABO0321 2767 36 t.n.v. CWSV Prinses Marijke, Geldermalsen o.v.v. de wandeling(en) naar keuze. Gelieve aan te geven of men zelf rijdt of liever mee wilt rijden.