Ruim verlies SVS’65 tegen GSC/ODS

dordrecht • In Dordrecht verloor SVS’65 met 3-0 van de nummer twee op de ranglijst GSC/ODS. Volgens trainer José van der Ven een terechte uitslag. “Wij waren voetballend niet goed genoeg tegen een goede tegenstander.”

SVS’65 kwam na een kwartier op een 1-0 achterstand. Een foutje in de opbouw werd goed afgestraft door de thuisclub. Hierna waren er kansen over en weer. Maar vlak voor rust kwam GSC na een snelle omschakeling op een 2-0 voorsprong. De tweede helft werd plichtmatig uitgespeeld. Het werd nog 3-0 uit een makkelijk gegeven penalty.

Winst voor Herovina tegen Noordeloos

herwijnen • Herovina blijft het goed doen na de winterstop. In Herwijnen werd Noordeloos met 3-0 verslagen. De doelpuntenmakers waren Jesse van Vliet (2) en Kevin Steenbruggen. De thuisclub kwam in de 6e minuut op een 1-0 voorsprong toen Jesse van Vliet een voorzet van Senna Zwamborn goed afrondde. Na een goede actie van Marthijn Hobo tikte Kevin Steenbruggen in de 25e minuut de 2-0 binnen. De eerste minuten van de tweede helft was Noordeloos dreigend maar kon dit niet doordrukken. Na wat omzettingen door trainer Marcel de Groot kreeg Herovina de wedstrijd weer onder controle. Dat resulteerde in een tweede doelpunt van Van Vliet die de einstand 3-0 op het bord zette.