MVV’58 terug op aarde

meteren • MVV’58 is na drie zeges op rij terug op aarde. In Meteren werd verdiend met 1-4 van een superieur BLC verloren. Pas in de slotfase redde Robin Jager de eer.

Door de afwezigheid van de vaste keeper Rick van Ginkel werd het doel verdedigd door Ron de Joode. Hij werd na twintig minuten voor het eerst gepasseerd en ging daarbij niet vrijuit, maar herstelde zich na die 0-1 goed. De tweede Bossche treffer vlak voor rust was met 0-2 een domper. Meteen na de thee kon BLC na een te zachte terugspeelbal van Cas Wilpstra simpel 0-3 maken. MVV’58 was geknakt maar na de 0-4 zorgde Robin Jager nog voor 1-4.GVV met 4-1 onderuit in Oss.

GVV met 4-1 onderuit in Oss

GELDERMALSEN • Met veel invallers heeft GVV in Oss tegen de ongeslagen titelkandidaat OSS’20 niet voor een verrassing kunnen zorgen. Na een 2-1 ruststand ging GVV verdiend met 4-1 ten onder.

Binnen twintig minuten kwam GVV reeds op een 2-0 achterstand. Noodspits Nick van Arkel bracht via zijn doelpunt met 2-1 de spanning terug. Met een schot tegen de lat kwam Rick van Tussenbroek zelfs nog voor rust dichtbij de gelijkmaker. Na de thee hield GVV tegen het sterkere OSS’20 nog lang kranig stand, maar na het mooie 3-1 doelpunt was het pleit beslecht en werd het ook nog 4-1.