Kostbare 0-1 winst voor Tricht in Papendrecht

tricht • Na de spectaculaire midweekse 4-5 winst bij GJS behaalde Tricht zaterdag in Papendrecht andermaal een kostbare zege. De wedstrijd tegen Drechtstreek was echter veel minder enerverend. Een vroeg kopdoelpunt van René van Soelen was genoeg voor een belangrijke 0-1 overwinning.

Al na vier minuten nam Tricht na een corner de leiding. Joran Smit en Rick de Jongh brachten de bal voor doel, waar René van Soelen raak kopte: 0-1.

De rest van de eerste helft was saai met zwak voetbal. De tweede helft bracht wat meer opwinding. Tim van Dijken bediende Ramon van Soelen, die de bal echter in het zijnet schoot.

Tegenvallend

Het tegenvallende Drechtstreek kreeg twaalf minuten na rust zijn enige grote kans, doch Trichts keeper Rian Drost redde met zijn voet. Veel scoringsmogelijkheden kreeg ook Tricht niet, maar tweemaal kwam Ramon van Soelen toch dichtbij een doelpunt. Eerst trof hij op aangeven van Tim van Dijken echter de doellat en daarna redde de thuisclub nog in de doelmond. Dankzij de dure winst nam Tricht wat afstand van de onderste regionen.