Haaften - Vuren (Foto 001)
Haaften - Vuren (Foto 001) Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

Haaften wint weer van Vuren: 2-0

haaften • Haaften wist Vuren voor de tweede keer in deze competitie te verslaan. Na een 1-0 ruststand werd het in Haaften ditmaal een 2-0 zege. Sam Onink en Johnnie Noorthoek scoorden. Het eerste half uur was slecht. Na 38 minuten schoot Sam Onink de thuisclub naar een 1-0 voorsprong. Amper zestig seconden later trof Bas van der Vliet voor Vuren de doelpaal. De gasten streden na rust voor de gelijkmaker maar topscorer Björn Paul had ditmaal geen succes. Bij een overtreding van Kevin van de Velde jegens Danny Muilenburg claimde Vuren in de slotfase vergeefs een penalty. Meteen sloeg Haaften in de tegenstoot in de 83e minuut via Johnnie Noorthoek met een laag diagonaal schot wel toe: 2-0. Door reddingen van eerder Kevin van de Velde en in de extra tijd van Ronald Zondag in de Haaftense doelmond kwam Vuren zelfs niet aan een eretreffer toe.