Platen- en cd-beurs

harmelen • In recreatiecentrum H2O in Harmelen is zondag 6 februari de 14e editie van de platen- en cd-beurs van Mind Music.

De laatste jaren is er een toenemende belangstelling voor de langspeelplaat. Huidige artiesten brengen ook recent materiaal op vinylplaten uit om in te spelen op de vraag. Er komen weer meer platenwinkels en grotere winkelbedrijven richten een hoek in om naast de nieuwste uitgaven, ook heruitgaven van oud materiaal te verkopen. 

De organisatoren van Mind Music zien ook deze toename. Steeds meer jongere bezoekers komen op de beurs en kopen tweedehands lp’s, maar ook singles. Ook blijft er vraag naar cd’s. Op deze beurs worden, over tachtig meter verdeeld, tweedehands vinylplaten, cd’s, dvd’s, cassettes en andere muziek gerelateerde items te koop aangeboden. De prijzen zijn vanaf 0,50 euro tot duur (collectoritems). De beurs is van 11.00 tot 16.00 uur en de entree bedraagt 2 euro. Parkeren bij de locatie is gratis. Informatie is te vinden op https://www.facebook.com/MindMusicEvents. 


Politie zoekt getuigen ongeval

harmelen • De politie zoekt getuigen van een ongeval dat vorige week woensdag plaatsvond in Harmelen. Een fietser en een bus kwamen elkaar op de Kerkweg tegemoet en raakten elkaar in de bocht. De fietser, een 90-jarige man uit Woerden, raakte als gevolg van de botsing zwaargewond. De politie hoopt dat getuigen van het ongeval zich melden. Hun informatie kan helpen bij het onderzoek naar de toedracht van het ongeval.