Gewonden bij explosie op boot

alblasserdam • Bij de trailerhelling aan Vinkenpolderweg tussen Alblasserdam en Oud-Alblas heeft dinsdagavond een explosie plaatsgevonden op een sloep. 

Een 1-jarig meisje, een 4-jarige jongen, hun vader en zwangere moeder en een oma raakten (zwaar) gewond. Door de explosie liepen zij brandwonden. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie, brandweer, diverse ambulances en een Mobiel Medisch Team werden opgeroepen voor hulp. 

Wat er precies mis is gegaan, wordt nog onderzocht. Het lijkt erop dat er opgehoopte benzinedampen tot ontploffing zijn gekomen.


Spaaractie Jumbo

molenaarsgraaf • Bij de Jumbo supermarkt in Molenaarsgraaf kunnen klanten deze weken sparen voor de 'Funky Piggy Family'. Voor een volle spaarkaart en bijbetaling van 5,99 euro krijgen zij één van deze bijzondere knuffelbeesten. De spaaractie loopt tot en met 20 juli, inleveren van de spaarkaarten kan tot en met 27 juli.


Kledingbeurs Noordeloos

noordeloos • In Noordeloos vindt vrijdag 16 en zaterdag 17 september een kledingbeurs plaats. 

Bezoekers zijn vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 11.00 uur welkom aan de Noordzijde 1, in het gebouw van de christelijk gereformeerde kerk. 

Verkrijgbaar is najaar- en winterkleding voor dames en kinderen. Van de ingeleverde kleding is vijftig procent voor de inbrengers en vijftig procent voor het goede doel: het werk van Lieke en Magno in de sloppenwijk Borel in Rio de Janeiro. 

Het is ook mogelijk de gehele opbrengst aan dit doel te schenken. Aanmelden is mogelijk via het mailadres Kledingbeurs.noordeloos@gmail.com.