• Fien en Teun verrichtten de officiële openingshandeling.
• Fien en Teun verrichtten de officiële openingshandeling. Foto: Geurt Mouthaan

'Meer droomwerelden voor kinderen'

ottoland • Al in het tweede jaar van deze recreatievoorziening op het terrein van De Put breidt Vakantiepark Molenwaard hiermee fors uit. Met 26 nieuwe accommodaties voor grote en kleine gezelschappen en extra faciliteiten, waaronder Speelschuur Molenwaard, is het park nu nog completer. Bijzonder is dat de Speelschuur niet alleen toegankelijk is voor gasten van het vakantiepark, maar ook voor reguliere bezoekers en mensen uit de regio. In de speelschuur duiken kinderen opnieuw in de wereld van Fien & Teun en kunnen zij spelen in de ballenbak, klimmen en klauteren in de speeltoestellen en meezingen en -dansen tijdens de minishows. Bij het ontwikkelen van het nieuwe gedeelte op het vakantiepark zijn nog meer nieuwe faciliteiten gerealiseerd voor zowel vakantieparkgasten als bezoekers en mensen uit de regio. Zij kunnen bijvoorbeeld terecht bij de Frieterie om een frietje te eten, bij het IJskuipje om een ijsje te halen en bij Aagje’s Kadowinkel voor Fien & Teun spullen. 

De nieuwe accommodatie typen bestaan uit Mike & Molly Schaapskooitjes, Luxe Hooischuren en rijwoningen aan de dorpsstraat waarvan sommige extra luxe bevatten en een privé-sauna hebben. Gasten die verblijven in de nieuwe Mike & Molly Schaapskooitjes kunnen slapen in een echte Hollandse bedstee en de nieuwe rijwoningen aan de dorpsstraat zijn in stijl van de dierenvriendjes van Fien & Teun, waaronder Stip de Pony, Pim de Hond en nog meer.
Bezoekers een klein beetje gelukkiger maken, dat is het doel, benadrukte eigenaar Michael van Hoorne. "Wij verkopen geluk, dat is ons product. En als je als bedrijf dat mag aanbieden, ben je bevoorrecht. Daar gaan we de komende jaren keihard mee door. De verwachting overtreffen, hier in de prachtige Alblasserwaard. Samen creëren we de droomwerelden voor kinderen en hun families en hopen we maar op één ding: dat we ze net een beetje gelukkiger maken dan ze al zijn. Met die gedachte word ik iedere ochtend wakker en dat maakt mij ongelooflijk gelukkig."

Nu de uitbreidingen officieel zijn geopend, gaat Vakantiepark Molenwaard vol goede moet het hoogseizoen in', stelt het bedrijf in een persbericht. 'Met het realiseren van nog meer accommodaties, hopen we nog meer mensen kennis te kunnen laten maken met de Hollandse polder.'

Geurt Mouthaan