Genieten van muziek en kerstsfeer met Melanie.
Genieten van muziek en kerstsfeer met Melanie. INGEZONDEN FOTO

ijsselstein • Na het succes van vorig jaar is ook dit jaar weer een Melanie & Friends Kerstspecial te zien in het Fulcotheater aan de Overtoom.

De sfeervolle middag op zondag 19 december, aanvang 14.30 uur,  en de songs staan volledig in het teken van kerst. Bijna een kerstwonder, want als een van de weinige voorstellingen mag deze show doorgaan. Volledig coronaproof én afgelopen vóór de avond lockdown. Voor de kerstspecial heeft Melanie Ryan drie muzikale vrienden uitgenodigd; Brian, Céline Janssen en Francesco Daniel. Zij gaan duetten en solonummers vertolken. De vrienden hebben weer hun uiterste best gedaan om een warme, magische kerstshow te brengen die alle harten zal verwarmen.

Toen Melanie, IJsselsteins eigen singer-songwriter, in 2020 meedeed aan het tv-programma We Want More, waar ze de finale behaalde, heeft ze veel muzikale vrienden gemaakt. Het Fulcotheater heeft zelfs een serie voorstellingen gepland met Melanie. Tot en met 2023 is er ieder jaargetijde een voorstelling, waarbij Melanie Ryan optreedt met iedere keer een andere gast. Door de coronamaatregelen kon de eerste editie pas plaatsvinden in september met als gast troubadour/acoustic rockzanger Francesco Daniel.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Fulcotheater, telefonisch (030) 6884230, via e-mail naar: kassa@fulcotheater.nl of online op de website: www.fulcotheater.nl.