Cultureel Montfoort blij met nieuw theaterseizoen

montfoort • Stichting Cultureel Montfoort is blij dat zij naar aanleiding van de recente persconferentie nog de laatste drie programma's van dit jaar kan aanbieden. ''Iedereen is er weer aan toe om gezellig een avondje uit te gaan en niets is prettiger dan dicht bij huis.'' Wel geldt dat toegang uitsluitend mogelijk is met de coronapas.
Graag was Cultureel Montfoort gestart met het door uiteenlopende omstandigheden al vaker uitgestelde optreden van de bekende The Beatles Tribute Band One After 909. Helaas viel de geplande datum nog in de periode van de maatregelen. Op zaterdag 23 oktober zal het seizoen daarom geopend worden door de Cabaretpoel met ‘Vier keer leuk' in Zalencentrum St. Joseph: een avondvullende voorstelling met vier aanstormende cabarettalenten. Elke cabaretier brengt een voorstelling van 30 minuten. Deze groep komt voor de vijfde maal naar Montfoort.

Ticketservice

Cultureel Montfoort heeft in de tussentijd niet stilgezeten voert een aantal vernieuwingen door. In samenwerking met Montfoort Ticket is de website gekoppeld aan de ticketservice, waardoor bezoekers meerdere voorstellingen tegelijk kunnen boeken en betalen. Kaarten aan de zaal zijn dan niet meer verkrijgbaar. Mocht er een voorstelling niet doorgaan dan wordt de betaling teruggestort. 

Echt uitje

Vanaf dit seizoen is het ook mogelijk om van de theatervoorstelling een echt uitje maken door te dineren in Restaurant en Stadscafé Het Oude Stadhuis. Op vertoon van een ticket kunnen theaterbezoekers op de avond van de voorstelling dineren met 10% korting op de totale rekening.

q www.cultureelmontfoort.nl