Zwervers op zoek naar nieuwe trainer

capelle •  Zwervers moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen. Aan het eind van dit seizoen hangt Ton van Bremen zijn trainersschoenen aan de wilgen. Na meer dan vijftien jaar actief te zijn geweest als trainer wil hij meer tijd gaan besteden aan zijn gezin en familie. “De huidige combinatie van werk en trainen geeft mij weinig ruimte om privé leuke dingen te doen. Ik wil meer tijd besteden aan mijn gezin en mijn familie. Ik heb er lang over nagedacht maar ik vind het nu het moment om te stoppen. Het kan best zijn dat het ooit weer gaat kriebelen, maar dat zien we dan wel weer". Van Bremen maakt zijn tweede seizoen bij CVV Zwervers af en zal er alles aan doen om de club goed achter te laten, zodat volgend jaar de overstap naar de eerste klasse op zaterdag gemaakt kan worden. "CVV Zwervers had graag met Ton de stap naar de zaterdag willen maken, maar we begrijpen zijn afweging en besluit heel goed," reageert voorzitter Ger Jacobs. "Hier kunnen we alleen maar respect voor hebben". CVV Zwervers moet dus voor het seizoen 2022-2023 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Rob Naaktgeboren (technisch manager van de herenselectie) via zijn emailadres: robnaaktgeboren@ziggo.nl.


Winst en verlies dames HC Capelle

capelle • In haar eerste zaalhockeyweekend moest Capelle Dames 1 gelijk aantreden tegen het sterk geachte Voorne Dames 1. In een zeer spannende wedstrijd trok Capelle aan het kortste eind: 2-3. 

De tweede wedstrijd tegen het zeer zwakke Krimpen werd een slordige 7-4 zege geboekt. Capelle Dames 1, twee jaar geleden met grote overmacht kampioen in de 4e klasse, wil dit zaalseizoen in de 3e klasse ook hoge ogen gooien.


Kansloze nederlaag voor Heren VCN

sliedrecht • De volleyballers van VCN kwamen met een kansloze 3-0 nederlaag terug van hun uitwedstrijd tegen Sliedrecht Sport.