Gratis strooizout voor privégebruik Capellenaren

capelle • De gemeente Capelle stelt gratis strooizout beschikbaar voor individueel gebruik.

Capellenaren die graag in hun tuin of op de stoep willen strooien kunnen terecht bij de Milieustraat (Groenedijk 12) of bij Spoorlaan 18. Het advies is om zelf een emmer of vuilniszak mee te nemen. De Milieustraat is geopend op werkdagen van 8:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Het gebouw aan de Spoorlaan 18 is op werkdagen van 12:30 tot 13:00 uur geopend voor het afhalen van strooizout. Deze actie loopt van november tot april volgend jaar.


Woontoren Rive Tower I in januari 2022 opgeleverd

capelle • Rive Tower I, een voormalig kantoorpand dat getransformeerd is tot woonflat, wordt in januari 2022 opgeleverd. Het complex in Rivium bestaat uit 84 appartementen. Door het opknappen van de gevel zal het gebouw pas in het tweede kwartaal van 2022 volledig gereed zijn. Momenteel staan er twee flats op de kavel. In de toekomst zal het tweede gebouw gesloopt worden, om plaats te maken voor nieuwbouw.


Politie onderzoekt mogelijke ontvoering Schollevaar

capelle • De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke ontvoering bij treinstation Capelle-Schollevaar. De buurt kreeg van zondag- op maandagnacht een Burgernetmelding waarin de oproep stond om uit te kijken naar een Citroën C1, die te maken heeft met het voorval. Een persoon was tegen zijn wil meegenomen, maar werd dezelfde nacht nog vrijgelaten. Over het motief voor de vrijheidsberoving is nog niets bekend.