Knutselmiddag in KinderLab Middelwatering

capelle • Voor kinderen van vier tot twaalf jaar is er op maandag 13 december een knutselmiddag in het KinderLab Middelwatering.

Samen met twee juffen gaan de kinderen knutselwerkjes maken met lijm, papier en schaar. Het knutselen duurt van 15:15 tot 16:45 uur. Opgeven kan via https://welzijncapelle-kinderlabs.op-shop.nl/. Adres: Reigerlaan 66.


Geen ‘Goud voor Oud’ meer in 2021

capelle • In het kalenderjaar 2021 zijn er in Capelle geen samenkomsten meer van ‘Goud voor Oud’. De ontmoetingsprogramma’s, georganiseerd door Stichting Sonrisa, vinden normaal gesproken iedere maand plaats in vier woonzorgcentra in de gemeente. Hierbij is er ruimte voor muziek, hapjes en drankjes en gezelligheid, telkens aan de hand van een ander thema. Presentator Rob Nieuwveld heeft met het oog op de opmars van het coronavirus “geen goed gevoel bij samenkomsten voor tientallen mensen”. 

“Het zijn altijd fantastische bijeenkomsten, maar gezondheid is veel belangrijker”. Het is voor de organisatie even afwachten wanneer de samenkomsten voor ouderen weer hervat kunnen worden. Stichting Sonrisa (Spaans voor glimlach) organiseert al sinds 2017 ‘Goud voor Oud’ in Capelse woonzorgcentra en serviceflats.


Band Experience in CAPSLOC

capelle • CAPSLOC organiseert een workshop Band Experience voor 18-plussers. Het draait op 19 december om een gezamenlijke passie voor instrumenten, samen muziek maken en om te ervaren hoe het is om samen in een band te zitten. Achttien-plussers kunnen gratis een plek reserveren voor deze workshop. Er is beperkt plaats. Aanmelden via www.capsloc.nl.