'Dag van de Ondernemer'

capelle • Tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’ zette wethouder economie Harriët Westerdijk van de gemeente Capelle aan den IJssel vorige maand verschillende ondernemers in het zonnetje. Westerdijk bracht een bezoek aan de Capelse bedrijven Lomans Installatietechniek, Anytime Fitness, Bike Totaal Capelle, lunchroom Brownies & Downies en restaurant De Roode Leeuw.

Wethouder Westerdijk is enthousiast over de jaarlijkse Dag van de Ondernemer: "Het mooie van bedrijfsbezoeken is niet alleen de mogelijkheid om mijn waardering uit te spreken, maar ook om naar de ervaringen van de ondernemers te vragen. Wat leeft er? Wat hebben zij nodig van de gemeente? Waar lopen zij tegen aan? Welke ontwikkelingen hebben hun bedrijf sterker gemaakt? Allemaal goede informatie om in te kunnen spelen op de behoefte van de ondernemers.”
De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland. Nederland telt ruim 1,5 miljoen ondernemers die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Op de Dag van de Ondernemer wordt extra aandacht gegeven aan de inzet van ondernemers voor Nederland.