Capelle wint simpel bij Rijsoord: 0-6

ridderkerk • Gezien de ranglijst moest Capelle geen kind hebben aan Rijsoord en uiteindelijk werd dat met een 0-6 overwinning ook bekrachtigd. Het begin van de wedstrijd gaf de verhoudingen duidelijk weer. Capelle nam het initiatief en zette Rijsoord meteen onder druk. Dat leidde na 15 minuten tot de 0-1 van Marlon Slabbekoorn, gevolgd door een doeltreffende kopbal van Wesley Pollemans (24e minuut) en een goal van Joshua Kassels: 0-3 in de 38e minuut. Na de rust was er aanvankelijk sprake van een heel ander spelbeeld. Rijsoord kreeg in de eerste vijf minuten twee grote kansen. Nick Ruigrok zag zijn schot tot corner geblokt en Danny Haasdijk zag zijn schot gestopt worden door Marc van Splunter. De wedstrijd werd daarna minder van kwaliteit. Capelle nam flink tempo terug en Rijsoord kon geen vuist maken. In de laatste tien minuten van het duel wist Capelle via Marlon Slabbekoorn (twee keer) en Sander Fischer de eindstand op een uitermate riante 0-6 te bepalen.